Else Wikarta

Mijn naam is Else Wikarta-Schulte.

In 2016 heb ik een opleiding tot Life-coach gevolgd en daarnaast diverse spirituele opleidingen en me op dit gebied verder ontwikkeld.
Vóór 2016 heb ik jarenlang als managementassistente gewerkt.

Mijn praktijk heb ik NHULONG genoemd, dat staat voor spiritueel helpen in het Javaans. Vanaf mijn prille jeugd heb ik een grote aantrekkingskracht gevoeld tot Indonesië. Mijn echtgenoot is eveneens van Javaanse afkomst, maar geboren en getogen in Suriname.

Sinds ik me kan herinneren ben ik bezig geweest met het afstemmen op mijn omgeving en de mensen en dieren om mij heen. Ik zag en voelde veel bij mensen en dieren: pijn, verdriet of andere dingen. Destijds deed ik dit altijd af met de gedachte: “zoiets kan niet.” Uiteindelijk drukte ik dit allemaal weg.
In de loop van mijn leven merkte ik dat ik er steeds meer mee bezig was.
Af en toe maakte ik notities van de dingen die ik zag en voelde.

Toen er een periode in mijn leven kwam waarin ik mijn baan als managementassistente opzegde, dacht ik pas écht na welke mogelijkheden er voor mij waren om op een ander gebied invulling te geven aan mijn leven. Mijn kinderen woonden inmiddels op zichzelf en ik had dus meer tijd om hiernaar op zoek te gaan.
Ik heb toen diverse spirituele opleidingen gevolgd om mezelf verder te ontwikkelen.
Door het volgen van deze opleidingen durfde ik op mezelf te vertrouwen en te ontdekken dat wat ik voelde, hoorde en zag, ook daadwerkelijk klopte. Ik heb mezelf ontwikkeld tot Spiritueel therapeut (Paragnost/Medium) en ben mijn eigen praktijk gestart.
Dit is mijn diepste passie en ik vind het heel fijn om mensen te helpen om te gaan met blokkades en hen daarin handvatten te geven. Ook huisdieren met bijv. gedragsproblemen of andere blokkades heb ik mogen begeleiden.

KvK: 71725377
Btw: NL001501874B60
Tarieven:
Intake: € 25,00
1e consult: € 75,00
Vervolgconsult: € 65,00